Us donem la benvinguda a MES Gestió

Publicado por Piscines Vila-seca en

A partir d’aquest 1 de novembre, des de MES Gestió ens encarreguem de la gestió de les Piscines de Vila-seca. Per això, en primer lloc, volem donar-vos la benvinguda al vostre gimnàs.


En segon lloc, ens agradaria presentar-nos i explicar-vos qui som. Som una entitat formada per gent jove amb moltes ganes de treballar i millorar cada dia, i que gestionem a hores d’ara vuit instal·lacions esportives municipals, la gran majoria a Barcelona. Malgrat la joventut dels nostres membres, comptem amb molts anys d’experiència en el sector de l’esport, ja que al darrere de MES Gestió hi ha els més de vint anys d’experiència de l’Associació Esportiva Escolar Institut Montserrat (AEEINS Montserrat). MES Gestió neix per diferenciar la feina de l’AEE INS Montserrat com a associació esportiva de la tasca de gestió d’instal·lacions esportives municipals. És en aquest últim àmbit on MES Gestió ens hem especialitzat des del 2016 i ho hem fet tenint clar el nostre objectiu: oferir a les persones que practiquen esport unes instal·lacions que responguin a les seves necessitats, garantint l’excel·lència en la neteja, el manteniment i l’ordre.


Com ja hem comentat, tenim una visió global del món de l’esport, que hem adquirit gràcies a anys d’experiència en el sector. Això ens permet conèixer de primera mà les principals mancances o necessitats, detectar-les i solucionar-les de manera eficient. Des de MES Gestió desenvolupem la nostra feina amb el màxim rigor i competència. Pensem que els reptes són oportunitats per créixer i impulsar nous projectes que poden millorar també el nostre entorn.

És amb aquests valors i aquestes ganes que emprenem el repte de gestionar aquesta instal·lació, amb la mateixa il·lusió que la primera i amb l’experiència i coneixements adquirits amb els anys. Per això, volem donar-vos la benvinguda al vostre gimnàs i explicar-vos que comença una època de canvis i millores a la instal·lació, que amb treball i ganes, aconseguirem que sigui un referent al territori.

Desitgem que junts guanyem en salut, confort i benestar!
MES Gestió